Web ini dibawa oleh : Mohd Amirshah Bin Mohd Salleh, Username : AmirKaya

 rahsia 6 angka tonewow

peluang

Nak tau ke rahsia jana income melalui handphone?

Yang boleh bagi pendapatan setiap bulan RM 4,000 atau lebih lagi?

Nak juga dapat pendapatan pasif seperti Agen-Agen Tonewow dapat setiap bulan?

Kami mencari yang serius sahaja!! Yang mahu dapat setiap bulan pendapatan pasif RM4,000 atau RM10,000 secara online 100% guna website sahaja.

Anda tak perlu nak jawab whatsapp atau call dari pembeli.

Tak perlu jumpa jumpa orang.

Kita buat 100% secara online guna website. 

Anda nak buat bisnes ni sambil baring-baring kat rumah tengok TV pun tak ada masalah 

Sebelum kita teruskan jom tengok video kat bawah dulu.

Dalam video anda diterangkan secara ringkas bagaimana bisnes simkad Tonewow ni dijalankan


Ok..dah habis tengok ke? Boleh faham ke sikit-sikit cara bisnes simkad Tonewow?

Kalau belum tengok pun tak apa..kalau tengok sekali lalu rasanya ramai yang masih kurang faham. Tak apa nanti boleh tengok lagi. 

Jom baca info seterusnya kat bawah.

Jika selama ni cuma guna saja handphone, topup saja setiap bulan tanpa dapat apa-apa hasil sekarang jadilah pengguna bijak. Tak rasa rugi ke dah guna bertahun-tahun, bayar topup/bil beribu ringgit tapi satu sen komisen pun tak dapat balik.

Jadilah pengguna bijak seperti pengguna simkad Tonewow. Sambil guna simkad TONE WOW sambil promote ajak rakan-rakan guna dan anda akan dibayar setiap bulan

cara mudah 

 

Kenapa Tonewow?

Sedangkan di luar sana ada beribu lagi peluang niaga part-time?

Ok jom kita sama-sama tengok kenapa..

Pertama:

dealer Tonewow RM10

Simkad Tonewow Lindung Lite cuma RM19.50. Ya tak sampai pun RM20 untuk daftar Tonewow. Bukan RM100 atau RM1000.

Bila anda daftar satu simkad Tonewow anda automatik adalah Agen Tonewow. Selepas tu dah boleh mula bisnes Tonewow.

 

Kedua:

pasif income

Pasif Income - Kita cuma jual sekali pada pengguna. Selepas tu setiap kali dia topup,tak kira di mana pun dia beli topup tu kita tetap dibayar komisen oleh syarikat Tonewow.

Kerja sekali tapi dibayar berkali-kali walaupun kita dah tak menjual lagi. Ini yang dipanggil Pasif Income

 

Ketiga:

Banyak kelebihan. Bila kita jadi pengguna simkad Tonewow kita dapat macam-macam kelebihan berbanding jika guna simkad lain.

10 kelebihan Tonewow

 

 

Keempat:

Plan Data Yang Menarik. Boleh bandingkan sendiri plan-plan yang ada di Tonewow.

Tonewow

 

 

Kelima:

Bantuan Khairat Kematian.

Bila berlaku kematian pewaris kepada ahli Tonewow yang memenuhi syarat akan dapat bantuan khairat kematian bernilai RM300 atau RM500

khairat

 

Keenam:

Dapat peluang mengerjakan Umrah PERCUMA untuk ahli Tonewow yang layak

umrah percuma 

 

Ketujuh:

Melancong secara PERCUMA untuk ahli yang layak

melancung 1

melancung 2

 

Kelapan:

Cabutan Bertuah mingguan,bulanan dan tahunan.

Yang sebelum ni dah ada yg menang wang tunai, motosikal, kereta dan yang terbesar wang tunai RM1 juta!!

kempen 1

sejuta

 

Kesembilan:

WOWcher - setiap kali topup ahli akan dapat wowcher atau point yang boleh ditebus dengan barang di mana-mana kedai yang ada pamer MCash

wowcher

 

Kesepuluh:

Yang terbaru pula semua pengguna Tonewow akan dapat insuran perlindungan diri antara RM30,000 hingga RM50,000 dan ianya PERCUMA saja.

Pengguna cuma perlu topup minima RM30 atau RM50 untuk melayakkan terima insuran PERCUMA.

tonewow lindung

DAN..DAN...BANYAK LAGI !! 

Sekarang cuba bandingkan faedah yang anda pernah dapat dari simkad yang anda sedang gunakan. Pernahkah anda dapat semua yang Tonewow sediakan untuk penggunanya?

Kalau tak ada inilah peluang anda untuk ubah penggunaan telefon dari yang biasa-biasa ke luarbiasa dengan simkad Tonewow

 

 Potensi bisnes ToneWOW ni juga amat besar

Ada 40 juta pengguna telefon di negara ni dan mereka berbelanja berbilion ringgit setiap bulan untuk beli topup dan bayar bil

untung telco

2.6bil

Kenapa kita tak ambil peluang yang memang ada di tangan kita setiap masa. Hanya perlu tukar simkad biasa kepada simkad Tone WOW dan anda boleh mula menjana pendapatan tanpa had setiap bulan terus ke akaun bank